Facebook Demo – Customizer

Astro Spirit by Liana Sandru

1 month 2 days ago

Doresc să lansez o provocare cunoscătorilor de Tarot și iubitorilor de divinație cu cărți: divinația cu cărțile Lenormand care devine tot mai populară în plan internațional. Cele două tipuri de cărți au multe lucruri în comun, dar și deosebiri. Scoaterea în evidență a acestor deosebiri, vor face, cred eu, mai incitant interesul în descoperirea cărților Lenormand și a învățării modului lor de citire. Voi face referire la cărțile Le Petit Lenormand (Micul Lenormand), cele mai des folosite, spre deosebire de Le Grand Jeux Lenormand care au apărut mult mai târziu.
Diferențele între Tarot și Lenormand:, click pe linkul de mai jos:
www.divinatie.ro/lenormand.php

#lenormand #tarot

Astro Spirit by Liana Sandru

1 month 3 days ago

Imaginează-ți că te trezești într-o dimineață și o voce îți soptește că doar pentru o zi, ai abilitatea să pătrunzi în mintea oamenilor și să le afli frământările. Nu trebuie să faci nimic deosebit pentru asta, ci doar să te concentrezi pe o persoană, să pui mental întrebarea „Ce anume o frământă?”, sau” La ce se gândește persoana?”, închizi apoi ochii și ți se va afișa răspunsul în față, ca și cum ar fi scris pe un ecran. Pare de speriat, dar merită încercat. În fond, e o experiență folositoare. Așadar, să-i dăm drumul!
Continuarea pe blog:
www.astro-spirit.ro/2020/09/23/o-cale-catre-raspunsuri/

Astro Spirit by Liana Sandru

2 months 2 weeks ago

Soarele "iti vede" trupul, iar Luna "iti vede" sufeltul...

Traim un an intens, luni si zile intense, asa cum n-au mai fost si nu vor mai fi vreodata!
E important sa stam centrati pe noi si pe echilibrul nostru interior, astfel doar, influentele exterioare se vor disipa.

Gandurile genereaza emotii iar emotiile ne pot coplesi. Daca sunt emotii negative, repetate sau constante ne ofilim. Daca pastram emotii pozitive, ne ridicam vibratiile si inflorim, crestem si evoluam.

Atunci cand puterea interioara ghidata de nevoile de evolutie ale sufletului este mai puternica decat fortele exterioare perturbatoare, putem spune ca suntem victoriosi, pe calea cea buna.

"Fie ca sufletul să-mi zâmbească prin inima mea şi inima să-mi zâmbească prin ochi, astfel încât să pot împrăştia zâmbete bogate în inimile triste."
Paramahansa Yogananda

Astro Spirit by Liana Sandru

2 months 3 weeks ago

Dacă tot avem în seara asta (3 august) Luna Plină în Vărsător în careu cu Uranus (guvernatorul modern al Vărsătorului), haideți s-o sărbătorim puțin mai altfel, mai simplu și cât se poate de spontan așa cum îi place Vărsătorului!

Să lansăm către Univers niște afirmații, mental sau vocal cum îi cade bine fiecăruia, fără restricții:
- Mă eliberez de vechile energii care nu îmi sunt de folos, de frici, de traume, de gânduri negative!
- Accept schimbarea pentru binele meu suprem!
- Sunt pregătit să schimb, să primesc în viața mea, o altă energie de vibrație mai înaltă, noi oportunități care să îmi deschidă drumuri neexplorate și care să mă ajute să-mi îndeplinesc misiunea în această viață!

Orice Lună Plină indică un maxim, un apogeu, după care scade, deci eliberarea de tot ce ne îngreunează sufletele este binevenit. Uranus/Casa 11/Vărsătorul înseamnă și planuri de viitor. Pentru a face loc acestora să intre în viețile noastre, haideți să facem curat, conștient și ghidat.
Chiar dacă lansarea acestor afirmații par a fi lucruri minore, ele sunt importante și mai ales în plan subtil. Nu e nevoie să așteptăm ca ”binele” să vină dinafară, e esențial să sădim în noi înșine sămânța unei noi energii.

Să ne fie cu folos! 🙏

Astro Spirit by Liana Sandru

3 months 2 weeks ago

Începând de mâine, 14 iulie 2020 începe un nou ciclu Marte – Chiron, care se vrea din perspectiva mea un nou ciclu al vindecării, sub o altă formă.

Marte și Berbecul sunt acțiunea, inițierea, dorința. Chiron în mitologie a fost un centaur înțelept și cunoscător al artelor vindecării. El mai este denumit și vindecătorul rănit, deoarece el a renunțat la nemurire pentru a scapa de durerile pricinuite accidental de o săgeată otrăvită.

Aceștia se întâlnesc acum în semnul Berbecului, semn de foc, de acțiune unde curajul se combină cu agresiunea, putându-se ajunge la furie și distrugere.

Simbolic, se spune că acest Chiron are mai multe fațete : victima, vindecătorul, Shamanul și Alchemistul și acestea se manifestă rând pe rând în funcție de lecțiile noastre de viață și gradul de spiritualizare.

Putem să ne naștem cu traume aduse cu noi din alte vieți pentru a le vindeca, sau să trecem prin diverse evenimente traumatice de-a lungul vieții. Casa și semnul în care se află Chiron pe o astrogramă natală poate da detalii legate de aceste traume de care suferim sau am suferit, cum putem răni pe alții, precum și soluțiile pentru vindecare.

Chiron în conjuncție cu Marte, va trezi în noi războinicul și inițial ar fi bine să conștientizăm acele momente în care simțim că devenim furioși, într-un mod diferit față de furiile și ieșirile din fire obișnuite. Cei care au planete personale în semne de foc, pot simții aceste tendințe mai evident...

Continuarea pe blog:
www.astro-spirit.ro/2020/07/13/chiron-marte-in-berbec/

Astro Spirit by Liana Sandru

3 months 3 weeks ago

În prag de Luna Plină/ Eclipsa de Lună în semnul Capricornului de mâine, 5 iulie, ajungem la un punct de maxim, indiferent de ce există pe harta natală a fiecăruia. În orice final există și sămânța unui nou început.
Culegem roade și pregatim terenul pentru altceva...vom afla ce anume este acel altceva.

Suntem susținuți astrologic de a iniția noi proiecte. Marte, planeta acțiunii în semnul Berbecului ne indică acest lucru.Dorința de cunoaștere orientată în mod specific, entuziasmul pot deveni unelte prețioase în această etapă a călătoriei sufletelor noastre întrupate în acestă viață pământeană.
Nu va fi ușor, e multă muncă, dar va merita și nu doar din punct de vedere material...
Provocările acestui an de abia acum încep cu adevărat!
Avem timp să analizăm și să plănuim strategii până pe 12 iulie când Mercur, planeta mentalului și a comunicării, a circulației ideilor, va reveni în mișcare directă. Pănă atunci e bine să fim cu reviziile la zi ca să pregătim marele start.

Există și tendința de a ne dispersa în prea multe direcții sau a fi puși în situații să fim trași în direcții diferite, distrăgându-ne atenția de la ceea ce este cu adevărat important sau necesar. Deci atenție la direcție, păstrați obiectivul clar în minte și actionați corespunzător.

Astfel, astrologia ne vine în ajutor și Osho ne reamintește cum și de ce.

"Astrologia poate deveni un instrument, o unealtă de mare folos în mâinile tale numai dacă distingi
esențialul din neesențial. "
Osho

Astro Spirit by Liana Sandru

4 months 6 days ago

Solstițiu de vară, Eclipsa și Luna Nouă în Rac!
Câteva impresii despre acestea le puteți citi de pe blogul meu.

www.astro-spirit.ro/2020/06/19/inca-o-eclipsa-de-soare/

Astro Spirit by Liana Sandru

4 months 1 week ago

De mâine dimineață, 18 iunie 2020 și până pe 12 iulie Mercur, planeta comunicării, a drumurilor, dar și a circulației actelor, banilor, va intra in mișcare aparent retrogradă, în semnul Racului.
Asta înseamnă că tot ce ține de domeniile guvernate de Mercur, vor fi aparent îngreunate. Scopul nu este să ne complice viața ci să ne ajute să corectăm ce este nevoie acum.

Pentru amatorii de pietre semiprețioase,recomand din proprie experiență, purtarea sodalitului, care poate fi considerat ca un fel de protector al situațiilor încâlcite puse pe seama lui Mercur retrograd.
Sodalitul (în imaginea de mai jos) favorizează claritatea în gândire, atenție la detalii, împământenire.

Cu sau fără sodalit, ne pot reapare situații nerezolvate din trecut, dar care acum pot fi soluționate.

Simte ceea ce urmează să vorbești, cum și când 🙂

Forța naturii și a Universului să fie cu noi toti și să ne ocrotească!

#sodalit #sodalite #mercurretrograd #mercuryretrograde

Astro Spirit by Liana Sandru

4 months 2 weeks ago

🌟Ce se mai întâmplă pe cer cu astrele 🌟

Astăzi, 13 iunie 2020 se întâlnesc pe înserate Marte (planeta acțiunii, a dorinței) cu Neptun (planeta iluziei, a profunzimii, a marelui necunoscut), în semnul de apă al Peștilor.

Semnificatii posibile:
- confuzie, neclaritate, dispersie, visare, iluzie sau deziluzie
- senzualitate, romantism
- salt în conștiință, un nou ciclu de conștientizare

Tu în care categorie te încadrezi? Niciuna? Puțin probabil, observă, analizează...dacă ești deschis/ă vei afla!

Începe un nou ciclu de manifestare, în care poți să alegi să rămâi în ceață, să bâjbâi, sau să găsești modalități ca visele tale să prindă contur și să devină realitate.

#meditation #marsneptune #pisces

Astro Spirit by Liana Sandru

4 months 2 weeks ago

Săptămâna aceasta începem să ne recăpătăm încetișor energia fizică și ne eliberăm treptat de tensiuni interioare.
Soarele, astrul vieții noastre cel de toate zilele,va rămâne însă prins într-un aspect tensionat cu Neptun.

Acest aspect se poate traduce printr-o perioadă de confuzie și incertitudine în care se întamplă să ne mai întrebăm ”oare acum încotro o s-o apuc?”

Este bine să evităm pe cât posibil situațiile stressante și cel mai bine e să nu le creăm.
Putem experimenta dezamăgiri, dar acestea nu trebuie să ne descurajeze.Cu pași mici și siguri, putem înainta. Ai curajul să recunoști față de tine însuți în primul rând și să-ți accepți slăbiciunile. Nu poți să fi mereu puternic.

Evită tot ce ține de speculații, nu-ți asuma prea multe riscuri și nu începe lucruri noi. Nu încă! Va urma și vremea-ceea.

Rămâi activ dar nu forța.

Norii se vor risipi curând și veți putea vedea din nou totul într-o altă lumină.

#realitatea #confuzie


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.