SERVICII

Servicii, consultații și consiliere

Dacă dorești consiliere poți să comanzi o consultație, însă te rog citește ce pot să îți ofer, apoi completează formularul de comandă de mai jos și te voi contacta pentru a-ți da detalii legate de plată.

Interpretările pot fi transmise  momentan doar în format interactiv, telefonic, sau pe Whatsapp la solicitarea clienților. Te rog atunci când faci comanda, te rog să specifici și modul în care dorești să se desfasoare consultația.

Ce vă ofer:

Consultații de Astrologie

1. Consultații  de astrologie natală – astrograma natală personalizată.

2. Rectificarea orei natale – stabilirea ascendentului – deosebit de utilă atunci când nu vă cunoașteți exact ora nașterii.

3. Analiza karmică (sumară)

4. Interpretarea astrogramei după modelul Astrologiei Evolutive (aspecte de trecut, karmă, traume, direcția în viață)

5. Analiza previzională (lunar, pe 6 luni sau 1 an).

6. Analiza relațională – compatibilitatea dintre două persoane (personalitate, mental, sentimental, etc). Sinastrie, harta compusă, harta Davison.

7. Astrocartografie (analiza unei astrograme pentru relocare).

Consultații folosind citirile cu cărți de Tarot, Lenormand sau alte tipuri de cărți în funcție de întrebarea pusă

1. Consultații/etalări cu cărți de Tarot.

2. Consultatii cu cărțile Lenormand.

3. Consultații cu cărți Oracol (pentru întrebari legate de evoluția dumneavoastră spirituală) ale Maeștrilor Ascendenți.

4. Consultații cu cărțile Madame Endora.

5. Consultații cu cărțile Oracol Egiptean Cartouche.

În anumite situații, la cereri de servicii de astrologie ofer ca și bonus o citire a cărților de Tarot, Lenormand sau oracole.  De multe ori asociez astrologia cu Tarotul sau Lenormandul tocmai pentru a mulțumi și lămuri solicitantul.

Prin completarea acestui formular sunteți de acord să vă fie prelucrate şi folosite datele conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunteți de acord cu termenii şi condiţiile.
Prelucrăm datele dvs. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, adică oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, veți solicita printr-un email transmis în acest sens, ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării datelor.