Etalare cu cărți Oracol

Zilele acestea văd mulți oameni iritați, neliniștiți cu stări schimbătoare și nu e de mirare cu aspectele astrologice ale săptămânii 13-19 martie 2023.
Soarele va forma o triplă conjuncție cu Mercur și Neptun în semnul Peștilor și care fac un aspect de careu cu Marte în Gemeni. E prinsă și Luna temporar aflată în Săgetător.

Pentru că tot există un potențial mistic, indicat de tripla conjuncție în Pești, mi-a venit ideea să fac o etalare cu cărțile Oracol ”The Quantum Oracle” pentru a vedea ce anume există la nivel cuantic și poate fi scos la lumină, pentru a fi de folos oamenilor care sunt interesați de mai multă profunzime asupra acestei perioade.
Mi-a plăcut destul de mult ce cărți au ieșit și are mult sens.

The Quantum Oracle – Sandra Anne Taylor

Prima carte face parte din suita Conștiinței. Nivelul conștiinței creează realitatea fiecăruia. Cartea face referință la mentalitatea de victimă adică exact o caracteristică negativă a semnului Peștilor. Ni se cere să investigăm ce anume trebuie schimbat in mentalitatea noastră pentru a ieși din această stare. Sentimentul de lipsă de putere și inabilitatea de a vedea clar drumul în viață, cu toate că există multe oportunități este indicat de către cascada din imagine acestei prime cărți.
Riscul de a rămâne victime este legat de lipsa de mișcare și de lipsa de discernământ în luării unei decizii. Este posibil ca eșecuri din trecut să fi rămas nevindecate și să-și exercite influența asupra prezentului. Sfatul cărții este de a ieși din această stare, de a elimina gândurile negative, a ne împăca cu trecutul și a trăi în prezent cu privirea ațintită către viitor.

A doua carte continuă frumos povestea etalării. E a face parte din suita intențiilor. Ne este recomandat să reflectăm asupra viselor și idealurile noastre și să găsim motivație pentru a lucra conștient pentru realizarea lor.
După ce ne-am curățat mental de gândurile negre, ne vom seta noi intenții. Cartea Motivații ascunse, ne arată secretul continuării drumului, secret care se află în noi sau ascuns după cortină. Poate fi vorba și de nevoia luării unor decizii, dar cu răbdare, secretele vor fi dezvăluite dacă suntem hotărâți să nu stagnăm ci să ne continuăm drumul în viață ba chiar să ne ridicăm și să creștem. Atunci când vom reuși să ajungem în armonie cu noi înșine și să echilibrăm confliectele interioare, acele tensiuni pot deveni energii de propulsie care să ne dea forța de a merge în direcția dorită.

Ultima carte face parte din suita Evenimentelor. Prezența acestei cărți la finalul etalării, indică mare potențial de succes, dacă pașii anteriori for fi făcuți fără șovăială. Cartea se numește Mari Realizări și ea este o promisiune de obținere a unor mari realizări care pot fi înfăptuite cu minte clară și lucidă, cu determinare și motivație, temeinic și susținut (Parcă sună a Saturn în Pești la modul favorabil).

Iată că lucrurile nu stau tocmai rău pentru cine vrea și poate să-și schimbe mentalitatea, să-și exploreze resursele interioare, să le scoată la suprafață și să le pună în aplicare. Rezultatele favorabile nu vor întârzia să apară, sub diverse forme, chiar și prin mici satisfacții zilnice, ne vor susține către împlinirea unor idealuri sau a unor recompense mult râvnite și visate.

Sper că este destul de clar și evident că etalarea reflectă destul de bine potențialul favorabil al unor aspecte astrologice complicate, dacă se tine cont de o abordare constructivă și optimistă a problemelor. Să ne fie de învățătură și de folos!