O cale către răspunsuri

Imaginează-ți că te trezești într-o dimineață și o voce îți soptește că doar pentru o zi, ai abilitatea să pătrunzi în mintea oamenilor și să le afli frământările. Nu trebuie să faci nimic deosebit pentru asta, ci doar să te concentrezi pe o persoană, să pui mental întrebarea „Ce anume o frământă?”, sau” La ce se gândește persoana?”, închizi apoi ochii și ți se va afișa răspunsul în față, ca și cum ar fi scris pe un ecran. Pare de speriat, dar merită încercat. În fond, e o experiență folositoare. Așadar, să-i dăm drumul!

Hai să experimentăm întai cu mama. De ceva vreme ai observat că mama ta e mai tăcută, mai gânditoare, oare la ce se gândește? Te concentrezi așa cum ți-am spus să faci și vezi o grămadă de întrebări care stau adunate peste capul mamei tale. Ohh, chiar așa? Te focusezi pe cea mai ”bătătoare la ochi” și descifrezi: ”Oare n-ar fi mai bine să vindem apartamentul și  să ne mutăm la o casă?”. ” Oare vom găsi o locuință așa cum îmi doresc?”.” Oare ce vor spune soțul și copiii când le voi spune ce am de gând?”. Câte și mai câte erau acolo …

Mirată de cele aflate, tu treci la o altă persoană pe care s-o experimentezi…la cercetarea minții celei mai bune prietene. Ți-amintesti că parcă a spus acum câteva zile că tocmai a cunoscut pe cineva. Nu lăsa nimic să se vadă atunci, nu părea tocmai preocupată de acel bărbat. Dar tu acum procedezi așa cum te-am sfatuit și spre surprinderea ta, constați că prietena de fapt se gândește mult la acel bărbat. ”Oare ce crede el despre mine?”. „ Este el potrivit pentru mine ca viitor partener?”. ”Sunt atât de naivă, am avut atâtea decepții în dragoste până acum, oare voi rămâne singură pentru totdeauna?”

Vai, câtă nesiguranță e în prietena ta! Ai vrea mult să găsești o soluție să o ajuți!

Treci apoi gânditoare la examinarea minții fratelui tău. E un tip liniștit, cumpătat, probabil nu vei găsi prea multe întrebări, poate doar eventual legate de cine va câștiga campionatul de fotbal. Te concentrezi așa cum ai învățat deja și vezi ceva ce nu-ți vine a crede. ” Este bine pentru mine să mă mut la alt departament?”.”Cum voi reuși să mă integrez în noua echipă de lucru?”. ” Cum voi fi văzut de colegi?”. ”Ce pot să fac să îmbunătățesc situația la locul meu de muncă?”

Aoleo! Habar n-aveai că fratele tău are probleme la serviciu! Ai vrea să găsești răspunsuri la întrebările lui, dar cum?

Știu, ai obosit deja, dar tot îți spui că n-ar strica să sondezi și mintea tatălui. ”Care va fi starea sănătății mele în următoarele 6 luni?”, ” Va fi profitabilă pentru mine afacerea pe care vreau s-o lansez?”. ”Voi reuși să adun suma de bani de care am nevoie pentru a cumpăra casa pe care o dorim?”. Oho și câte și mai câte întrebări fără răspuns zac în mintea lui!

Gândindu-te la aceasta incursiune pe care ai făcut-o ca un detectiv în mintile celor apropiați, pune la socoteală și  întrebările din mintea ta despre care știi bine cât de chinuitoare pot fi! Apare însa alta acum… îți spui că tare ar fi bine dacă ar exista o metodă prin care să poți afla răspunsuri la întrebările necontenite și care nu  lasă mințile să se odihnească. Extenuată, încerci să adormi. Înainte de a trece în lumea viselor, vezi pe ecranul minții tale că există o soluție prin care se poate găsi răspunsul la aproape orice întrebare. Tresari surprinsă și te concentrezi să vezi ce scrie. Pe ecran deslușesti un singur cuvânt…  Lenormand. Nu-l cunoști probabil deloc sau poate ai doar ceva noțiuni vagi care încă nu-ți spun mare lucru…Cert este că vrei să afli…Chiar a început să-ți placă munca de detectiv…și știi de ce?  Incită mintea, afli răspunsuri , devii suport pentru alții și cel mai important lucru, te-ajuți pe tine.