Atunci când astrologia îți umple sufletul de bucurie…

Trebuie să mărturisesc că astrologia oferă multiple satisfacții, mai ales atunci când este practicată consecvent. Anul acesta a fost un an în care am avut revelația satisfacțiilor obținute, nu din munca pe care o fac zi de zi la serviciu, ci din ceea ce fac în timpul meu liber, adică astrologie.

Astăzi a fost o ”astfel” de zi, o zi minunată!

Ce am făcut mai exact:

Am primit o solicitare de rectificare de oră natală și am lucrat zile în șir până când am ajuns la un rezultat final. Eram convinsă că am găsit ora natală corectă.

În timp ce mă pregăteam să editez documentul cu harta natală rectificată, să o trimit solicitantei, mă apelează un coleg de echipă, prieten astrolog de peste hotare, cu care nu comunicasem de ceva vreme și mă întreabă ce fac. Îi spun ce urma să finalizez și îmi sugerează să îl las să facă și el rectificarea să vedem la ce rezultat ajunge el. Am fost puțin surprinsă că reapăruse tocmai acum, dar am zis ok, ia să vedem ce vrea Universul din toată povestea asta…

Fiind vorba de rectificarea orei natale a unei prietene o sun rapid să o întreb dacă e de acord să împărtășesc datele date de ea cu amicul meu. Primesc acordul ei și îi dau datele evenimentelor din viața prietenei mele.

Astăzi, dis de dimineață văd răspunsul lui, dar nu apuc să-l citesc, deși muream de nerăbdare. Dar mai apoi, când citesc rezultatul obținut de el, mi-a venit să zburd de bucurie! Ajusesem la ore natale apropape identice, diferența era de doar 15 secunde (!!!), folosind metode de lucru diferite!!!

Deci daaa, bucuria nu poate fi înteleasă de oricine, dar satisfacția este maximă!