Anul personal


De-a lungul timpului am experimentat o metodă simplă și drăguță de anticipare a ce vrea să-mi aducă anul care tocmai s-a schimbat. S-a mai scris despre asta, dar am considerat că e util a fi reamintit.

Iată în ce constă metoda:

Se adună cifrele zilei de naștere cu ale lunii natale la care se adaugă cifrele anului despre care dorim să aflăm cum va fi.

Să luăm un exemplu concret, unei persoane născută pe 20 noiembrie, vrem să știm cum îi va merge în 2018.

2+0+1+1+2+0+1+8=15  1+5=6

Rezultatul trebuie să aibe o singură cifră, cu excepția cazurilor în care se obține 11 sau 22.

Iată și semnificația fiecărui număr pentru anul personal.

1 – Un an al noilor începuturi, care desigur sunt favorizate pentru că au șanse de supraviețuire, așa că atenție  la ce se va începe. Nivelul energetic este crescut. Este indicat a se iniția și acționa pentru lucrurile începute în mod independent. Poți să savurezi libertatea și e bine să faci acest lucru fără să regreți ceea ce s-a sfârșit.

2 – Cooperare, negociere, asociere, dezvoltare. Pentru tine anul va fi un an plin de proiecte la care poți lucra în echipă sau în parteneriat. Pot să apară întârzieri, blocaje, dar înarmează-te cu răbdare și determinare și până la urmă vei reuși. Nu forța sau încerca să grăbești desfășurarea evenimentelor sau a lucrurilor, pentru că poți fi întors din drum și poți deveni nesigur legat de calea pe care ai ales-o. Pentru cei singuri, sunt mari șanse să intre în relații stabile sau chiar să se căsătorească. Acolo unde există probleme în relații acestea pot culmina tocmai pentru a atrage atenția asupra lor. Se poate lucra eficient la rezolvarea conflictelor.

3 – Pentru tine va fi un an cu mult optimism și entuziasm. Sunt favorizate activitățile creative, comunicarea, scrisul, călătoriile. Poți iniția o mică afacere având la bază un hobby și/sau dorința de a-ți exprima în mod public creativitatea. Este important să nu amâni, să-ți asculți îndemnul inimii și să-i dai drumul cu curaj.

4 – Practicalitate, structură, organizare sunt câteva din îndemnurile pentru tine. Creativitatea de anul trecut ar trebui s-o ridici la standarde mai înalte, să lucrezi sistematic și să-i dai o direcție clară și mai bine definită. E nevoie de efort pentru a clădi o structură stabilă. Vorbind de structură stabilă trebuie să ținem cont mai ales în acest an de structura ființei umane, de echilibrul dintre corp, minte, emoții și e bine a se lucra conștient asupra acestuia pentru solidificarea ta personală pentru anii ce vor urma.

5 – Este anul nevoii și libertății de exprimare sub toate formele. Aventuri, călătorii, schimbări, este important să le experimentezi liber și necostrâns. Este timpul să-ți manifești curiozitatea, să explorezi noi teritorii pentru a acumula experiență și cunoaștere. E posibil să te implici în multe relații noi și va trebui să ai grijă totuși la complicațiile care pot urma din prea multe aventuri.

6 – Atenția ta se îndreaptă către familie, căsătorie, copii. Relațiile strânse sau cu persoane apropiate vor da tonul anului pentru tine. Poți începe să redecorezi casa, sau câte o cameră rând pe rând. Va fi nevoie să fi de ajutor multora mai ales persoanelor dragi și de aceea e bine să-ți păstrezi inima și sufletul deschise, să poți să fii de ajutor, mai mult și altfel decât în alți ani. Nu te da înapoi și nu ofta, vei fi răsplatit de Univers atunci când nici nu gândești.

7 – Este un an oarecum mai liniștit pentru tine, fiind un an al contemplărilor, al analizelor evenimentelor petrecute până acum în viața ta. Împacarea cu trecutul și părțile sale dureroase trebuie făcut în mod constant și conștient. Poți să începi să te simți atras către studii ezoterice, să începi un curs de astrologie, sau pur și simplu să fi doar interesat mai mult de misticism și spiritualitate. Nu în ultimul rând, e indicat să-ți revizuiești planurile de viitor.

8 – Pentru tine este un an al reglării de conturi. Vei fi răsplătit pentru binele făcut sau dimpotrivă îți va fi amintit faptul că mai ai de plătit niște datorii. Bineînțeles se poate lua în calcul chiar și o combinație între cele două cazuri. Ideea este că pe parcursul anului vor apare tot felul de situații în care poți să ”arzi” multă karmă și poți să te despovărezi de greutăți ale sufletului. Trebuie să fi pregătit să poți face față la orice va urma.

9 – În acest an tu va trebui să te pregătești pentru intrarea într-un nou ciclu, care va urma. Îți va fi util să te fi sincer cu tine însuți să te elibezezi de toate lucrurile inutile care te înconjoară. Te vei simți incredibil de liber și ușurat, renăscut, eliberat. Dacă vei avea puterea să faci toate acestea, se vor deschide pentru tine noi oportunități.

11 – Pentru tine inuiția va fi la cote înalte și vei putea să beneficiezi la maxim de aceasta în orice situație. Lucrurile și evenimentele de peste an pot veni în avalanșă cu repeziciune uimitoare dar care te vor ajuta să păstrezi un tonus excelent.

22 – Un an deosebit pentru tine, un an în care visele pot deveni realitate, de aceea ai grijă la ce visezi și ce-ți dorești. Nu lasa îndoiala să-ți dea târcoale sub nicio formă, altfel visele tale se pot transforma în castele de nisip, spulberate de primul val sau rafală de vânt.