Etalare cu cărți de Tarot pentru Luna Plină

Luna are o influență de necontestat în plan fizic chiar și dacă ne gândim doar la efectul pe care îl are magnetismul său asupra apelor mărilor și oceanelor.

Luna Plină, așa cum o sțim cu toții în nopțile cu cer senin, rotundă și misterioasă, este luminată complet de Soare.

Ritualurile de Lună Plină sunt folosite de foarte mult timp și de către toate civilizațiile.

Astrologic, semnificația Lunii Pline constă în completarea sau finalizarea  a ceva ce am început pe Lună Nouă sau chiar mai înainte, ne arată simbolic că roadele semanate s-au copt iar acum e vremea culesului.

Vă prezint în continuare o etalare simplă și de ajutor sper eu, care poate să vă înlesnească autoanaliza activității din trecut și să vă ajute în stabilirea unor planuri pentru viitor.

Desigur am ales o etalare cu schemă predefinită, în care fiecare poziție din etalare are o semnificație anume și care influențează într-un mod specific semnificația de bază a cărții de Tarot.

În etalarea pe care am făcut-o, întrebarea pe care am folosit-o pentru client a fost: Care sunt efectele Lunii Pline din data de…pentru mine?

etalare luna plina-1

Poziția 1 – Situația generală, influențe trecute – 3 de spade

Poziția 2 –  Ce este finalizat, completat, desăvârșit – 4 de cupe

Poziția 3 – Ce aleg, culeg sau devine – 9 de cupe

Poziția 4 – Ce va urma – 6 de cupe

Observăm o predominanță a cupelor, scoțând în evidență capitolul emoțional sentimental al vieții clientului.

 

3 de spade, arată că în trecutul apropiat, clientul nostru s-a confruntat cu probleme emoționale, dificultăți în relații, tristețe, supărare, regrete, poate chiar și lacrimi de durere sau despărțire. Cartea nu spune motivul acestei stări care poate a fost cauzată de una sau mai multe persoane, sau mare parte din emoțiile negative au putut să fie autoprovocate din pricina unor gânduri negre, autoalimentate.

4 de cupe în poziția 2, indică finalizarea nemulțumirilor, dar chiar și așa, clientul evită socializarea, este mai tăcut, introvertit. Totul este încă nesatisfăcător, el simte un gol în suflet și o mare dezamăgire.

Ce va alege să facă omul nostru și îi este favorabil, ne este devăluit de 9 de cupe. Probabil va alege să își vadă de viață în continuare, să lase să plece tot ce îi este nefolositor și se focusează pe lucrurile care îi fac plăcere. Cartea promite îndeplinirea unor dorințe, iar gândirea pozitivă va favoriza întotdeauna schimbările în bine. Riscul indicat de carte constă în distragerea de la ceea ce poate fi important doar din lipsă de preocupare.

Ce va urma în continuare ne spune 6 de cupe. Zilele bune din trecut se pot reîntoarce, armonia interioară și relația sau relațiile se pot îmbunătăți. Poate fi vorba și despre revenirea unei alte persoane din trecut care să îi readucă clientului buna dispoziție.

Este interesant că acestă etalare este în strânsă legatură cu tranzitele planetare pe HCN a clientului. Luna Nouă anterioară i-a afectat Venus natală. Luna Plină, deși îi va face cuadratură la Luna natală, tranzitul lui Venus, ca dispozitoare a Lunii Pline îi va face conjuncție cu Chiron natal (alături de alte aspecte favorabile pe care nu le mai menționez).

Chiar dacă Luna Plină de pe 23 martie va fi însoțită de o Eclipsă parțială de Lună, etalarările se pot face sub această formă. Diferența dintre o Lună Plină cu sau fără Eclipsă este că în cazul unei Eclipse, efectele sunt mult intensificate și pentru o durată de timp mai îndelungată.

Voi încerca să revin cu feed-back-ul clientului la sfârșitul perioadei.

Vă doresc o Lună Plină, frumoasă și inspirată!