Steaua – Etalare cu setul Oracol egiptean Cartouche

Steaua, este una din etalarile recomandate de autoarea si creatoarea acestui set de carti Murry Hope, alaturi de etalarea astrologica. Acest tip de etalare poate fi folosit pentru diverse intrebari, iar interpretarea cartilor se face pe trei nivele: spiritual sau transpersonal, psihologic, mental sau subconstient si material sau la nivel constient. Am incercat in interpretare sa cuprind toate cele trei nivele.

Aceasta etalare are pozitii predefinite, asa cum se procedeaza si la etalarile de Tarot cu mai mult de 3 carti.

Am decis sa va prezint o astfel de etalare cu acordul clientei al carei feed-back il veti vedea in final.

Intrebarea a fost: Imi voi gasi anul acesta un partener stabil?

etalare_relationala_Cartouche

  1. Natura problemei- Piramida rasturnata – lucruri neglijate, trebuirile nu merg inainte ci inapoi, regresie, limitare.
  2. Cauza problemei – Apa rasturnata – stagnare, impietrire (emotionala).
  3. Factori de care trebuie tinut cont – Set rasturnat – deceptii date de influente extrerne, „lupin blana de oaie”, dusman.
  4. Sfat/solutie – Discul innaripat rasturnat – deceptii, supunere oarba, cale gresita.
  5. Rezultatul final – Ankhul – intelegere, sursa vietii, emotii, iubire.

 

 

 

 

Interpretarea mea:

Se pare ca domeniul relational nu este totusi una din prioritatile tale, acum. Posibil sa fi avut ceva tentative esuate din cauza nesinceritatii sau a instabilitatii emotionale ale persoanelor cu care ai fost in contact si deocamdata te descurci in situatia in care esti, te complaci chiar, pentru ca vezi o serie de avantaje.

Nici unul din cei cu care ai incercat sa vii in contact nu ti-au conferit siguranta de care ai nevoie si sincer cred ca nici nu ti-a picat la suflet niciunul.

In plus de asta e posibil ca cineva te-a ranit profund (in trecut), iar tu inca mai pastrezi sentimente (negative) legate de fostul tau partener, ceea ce atrage cumva energie negativa asupra domeniului relational pentru tine. E posibil chiar ca fostul partener sa aibe inca influenta asupra ta.

Nu stiu daca chiar cauti un partener dar cartile spun ca e posibil sa nu-l cauti acolo unde trebuie, e un loc nepotrivit. Poti avea parte initial de o serie de deceptii in cautarile tale insa pentru a-l gasi pe cel pe care cred ca-l vei gasi anul acesta insa abia doar dupa ce revezi si remediezi din problemele despre care am mentionat mai sus.

Feed Back-ul clientei:

Nu prea ne cunoastem si totusi tu ma cunosti. Problema cea mai mare e cu atasamentul emotional toxic fata de fostul partener, eu simt ca asta ma impiedica sa merg mai departe. Si aici e de lucrat, inclusiv prin alt gen de intrebari, alta abordare. E adevarat si ca ma complac putin, eu vad niste avantaje in faptul de a fi singura grin emoticon Nici nu prea caut, cel putin nu activ, intr-adevar trebuie sa schimb „locul”. Am pus intrebarea pt. ca totusi aveam in minte – nu ma intreba de unde ca nu mai stiu – ca totusi pana la sfarsitul anului apele se vor mai limpezi pt. mine si va aparea cineva. Tu ai spus pe final „cred ca-l vei gasi”… bun, ma leg si eu de asta, ca inecatul de pai. Multumesc!