Etalari relationale in Tarot (3)

Mara-Bevione__Un-Abbraccio_gEtalare relationala cu 9 carti (cu feed-back)
O alta etalare relationala care mie imi place mult pentru ca da detalii semnificative si contureaza clar situatia persoanelor implicate intr-o relatie. Este o etalare mai complexa care necesita timp si rabdare pentru o interpretare clarificatoare.
In etalare sunt folosite mai multe carti si se utilizeaza o schema predefinita despre care va spuneam in postarea anterioara. Pentru mine mereu a functionat foarte bine in cazul in care solicitantul a dorit sa stie mai mult despre relatia sa. In general, este o etalare a relevarii necesitatilor parteneriale, a evidentierii unor lucruri poate mai putin stiute despre celalalt si nu in ultimul rand eficienta pentru sfaturile care se pot desprinde in urma interpretarii cartilor din etalare.
Imaginea alaturata arata ordinea in care vor fi extrase cartile, asezarea lor in etalare, precum si ordinea interpretarii.

Semnificatiile pozitiilor cartilor in etalare sunt urmatoarele:
1. Cum vezi tu cealalta persoana?
2. Cum te vede celalalt pe tine?
3. Ce doresti tu de la celalalt?
4. Ce doreste celalalt legat de tine?
5. Unde este relatia acum?
6. Unde ai vrea sa ajunga relatia?
7. Unde ar vrea celalalt sa ajunga relatia?
8. Factori de care trebuie tinut cont
9. Rezultatul final

etalare 9 carti

 

Vom lua din nou un exemplu practic, pentru o mai buna intelegere a etalarii.
Clienta C care solicita etalarea, este casatorita, mentioneaza ca nu s-a casatorit din dragoste a acceptat casatoria la insistentele actualului sot. Nu au copii. Ea s-a indragostit de un alt barbat L care nu e casatorit si cu care isi doreste sa aibe o relatie. Sunt vechi amici, ea spune ca il doreste si il viseaza si ca ii este rusine de alegerea ei in privinta casatoriei si de nefericirea ei. Cei doi nu se intalnesc regulat, doar ocazional pe strada, insa ea mereu se gandeste doar la el.
Intrebarea pusa de ea este: „Am sanse sa fiu cu persoana pe care o iubesc cu adevarat?”

Pentru inceput vedem ca in etalare predomina batele si cupele, pasiune, dorinte, job, energie, sentimente, emotii. Pare sa fie o relatie intradevar pasionala activa si plina de evenimente.

 

1. Cum il vede ea pe el – 10 de cupe – ca si pe implinirea dorintelor ei, doreste sa fie impreuna cu el pentru a avea o familie fericita.
2. Cum o vede el pe ea – 5 de cupe – el vede nefericirea ei in casnicie, regretul faptului ca e casatorita cu cineva pe care nu-l iubeste, simte probabil ca trebuie s-o sustina emotional si chiar moral.
3. Ce doreste ea de la el – Cavalerul de bate – ea doreste s-o scape din dificultate, ca el sa faca ceva sa schimbe situatia in care se afla ea, poate chiar o escapada cu el, aventura sexuala.
4. Ce doreste el legat de ea – 9 de bate – el vrea s-o stie in siguranta, sa fie mai puternica si mai stapana pe sine, sa se protejeze cat poate de trauma emotionala in care se afla.
5. Unde e relatia acum – 8 de cupe – probabil ca relatia lor depinde de puterea ei de a se decide sa divorteze si sa plece din casnicia nefericita. Clienta mi-a confirmat ca se teme sa divorteze iar el, L e foarte confuz si nu vrea sa se aventureze intr-o relatie mai apropiata cu ea, pana cand ea nu se decide ce anume vrea de la viitorul ei.
6. Unde are vrea ea sa ajunga relatia – 2 de bate – ea ar vrea sa se termine perioada de asteptare, sa poata sfarsi casatoria nefericita si sa-si vada de viata.
(Clienta confirma dupa cateva luni de la etalare ca a avut o discutie serioasa cu sotul ei si i-a spus ca nu-l iubeste si ca vrea sa divorteze)
7. Unde ar vrea el sa ajunga relatia – el asteapta cu nerabdarea unui copil, vesti bune de la ea, cu optimism si dorinta de a incepe o noua viata alaturi de ea.
8. Factori de care trebuie tinut cont – Cavalerul de cupe – cartea il reprezinta desigur pe sotul ei care inca o iubeste desi stie ca ea nu nutreste aceleasi sentimente fata de el. El este un visator si un romantic si a sperat pana in ultima clipa ca ea il va iubi.
(Clienta marturiseste ca o doare sufletul pentru ca el o iubeste enorm si ca se teme ca el, sotul sa nu se imbolnaveasca, suferinta lui vis a vis de decizia ei de a divorta producandu-i un soc emotional).
9. Rezultatul final – 5 de monede – pierdere, separare, singuratate, incapacitatea de a vedea partea plina a paharului, doar pe ce-a goala.
(Clienta noastra divorteaza de sotul ei si pentru cativa ani ramane singura si fara sot si fara iubit. Se regaseste cu L, iubitul ei de o viata intr-o conjunctura de servici si decid in final sa se intalneasca. In prezent cei doi sunt impreuna si se considera fericiti)
Ceea ce arata ultima carte 5 de monede, e perioada in care cei doi nu se intalneau, nu vorbeau, parand ca totul s-a terminat intre ei. Insa o astfel de etalare are valabilitate de cateva luni. Dupa cum am aratat in feed back-ul dat de ea, ei pana la urma au ajuns impreuna dar abia peste cativa ani de la efectuarea etalarii.
Faptul ca ultima carte e o carte de monede care pare ca arata ca ea ajunge „cu picioarele pe pamant”, restul e drama ei a lor a tuturor, cred ca e un lucru bine de remarcat.

V-am dat posibilitatea sa vedeti mai multe tipuri de etalari relationale, cu 3 carti, cu 5 si acum cu 9. Ramane la latitudinea voastra pe care o veti alege.

Mult succes!


Daca doresti sa comanzi o etalare de Tarot poti sa ma contactezi aici pe blog aici sau pe divinatie.ro

*Imaginea de la inceputul postarii Mara Bevione – Un abbraccio