Cărțile mele Oracol

(Oracol Maeștrii Ascendenți)

Am scris un articol pentru site-ul divinatie.ro despre cărtile Oracol, iar detaliile le puteți citi acolo.

Acum și aici aș vrea să vă destăinui puțin despre seturile de cărți Oracol cu care lucrez eu, preferatele mele fiind setul Maeștrilor Ascendenți și mai nou setul Cartouche. Unii spun că și Lenormandul este un set oracol și dacă e așa, atunci și acesta este unul cu care lucrez zilnic, alături de setul Gypsy.

Când și cum aleg setul cu care lucrez, depinde de întrebare. Haideți să vă dau un exemplu:

FocusUponYourStrengths

Să zicem că  cineva dorește să înțeleagă mai bine, de ce anume a întâlnit o anume persoană, care a fost scopul întâlnirii lor? Decid să aleg setul Maeștrilor Ascendenți deoarece doresc un răspuns profund, spiritual, legat poate de misiunea karmică a întâlnirii dintre cei doi în această viață. Amestec cărțile și mă concentrez pe întrebare. Iată ce răspuns primesc:

Apollo, Focus upon your strenghts, sau focusează-te pe calitățile tale, pe puterea ta interioară, este sfatul său.

(Imaginea aparține setului Maeștrilor Ascendenți creat de Doreen Virtue)

 

Apollo este o zeitate a mitologiei grecești, fiul lui Zeus și fratele geamăn al zeiței Artemis fiind recunoscut ca o personificare a Soarelui al luminii, al artelor. El poate ajuta în dobândirea sau recâștigarea puterii mentale și emoționale.

 

Cartea aduce în atenție faptul că ei au trebuit să se concentreze pe puterea lor de compasiune, de a se ajuta recoproc, el fiind un om aflat într-o situație critică atât mental, cât și emoțional…

Ea a încercat să-l ajute să se cunoască mai bine, cu ajutorul studiului astrologic al hărții sale natale, pe care eu și ea l-am dezbătut îndelung.Am simțit că un prim sfat al cărții a fost, că menirea întălnirii lor a fost să scoată la lumină frumusețea ascunsă a sufletului lor. (Ea este o colega de-a mea din breasla astrologilor și a cititorilor în cărți care a dorit să-și pastreze numele anonim, dar mi-a dat acordul prezentării acestui studiu).

Exact ceea ce  ea a si facut conform semnificației cărții, prin sentimentele sale de dragoste și compasiune, să îi aducă lui  iubire si lumină în viață, iar apoi să-și lumineze ea singură mintea și să facă față cu multă tărie interioară impactului întâlnririi…pentru că ea s-a îndrăgostit de el, poate pentru ca să-i arate lui ce înseamnă să iubești și să fii iubit.

Inițial întrebarea se referea la ea ” De ce am întalnit persoana respectivă?” – ca să îl ajute să se vindece… și poate, ca să lumineze o părticică ascunsă chiar din adâncul ei. Prin situația creată ea a început să devină mai creativă de dragul lui, iar el să-și dea drumul la sentimente, să se deschidă emoțional și să se bucure de căldura atenției și sentimentelor ei.

Pentru că relația nu a durat, ea a trebuit să se lupte cu ea însăși, nu să se vindece de iubire neînpartașită, ci să vadă lucrurile clar, într-o lumină pozitivă.

Scopul întălnirii a fost simplu și clar, s-au întâlnit pentru a reinvia reciproc calități demult uitate și nefolosite suficient, ridicarea moralului și a aprecierii de sine.

Așa a și fost, pot să spun asta acum, a fost o întâlnire care cu siguranță a avut un impact puternic asupra amândorura și conform sfaturilor date de cartea Apollo, o carte de foc, pentru o relație înfocată. Chiar dacă relația dintre ei nu a durat, a fost o lecție de neuitat pentru amândoi.

–    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –    –

Ador aceste cărți, chiar nu dau greș și sunt foarte clarificante pentru astfel de întrebări.

Desigur ele se pot folosi și pentru etalări zilnice, extrăgând una sau trei cărți, cât și pentru meditații.

Voi încerca în urmâtoarele postări să vă povestesc și despre celelalte seturi Oracol.