Revelații pe Mercur retrograd

revelationCât de minunat este Universul cu ale sale legi și mistere! Ador când ne vorbește și îl auzim șoaptele subtile!

De ieri, 7 iunie, Mercur a trecut în mișcare retrogradă în Rac, tranzitându-mi casa a 12-a și recent, tocmai vorbeam cu o prietenă, despre cum percepem fiecare acest trazit planetar. Îi spusesem că nu simt pâna acum tranzitul lui Mercur pe casa mea a 12-a. A, păi de aia că e casa a 12-a zise ea.

De la acestă discuție, am început să cuget, să analizez, să introspectez, cum adica Mercur în Rac mă lasă rece? Nu se poate! Am planete în semne de apă, iar Mercur tocmai îmi face opoziție cu Luna natală.

Tot scormonind prin adâncurile minții mele, dintr-odată simt că am parte de o revelație!

Mă tot măcina gândul, oare unde să îmi petrec concediul, sau o parte din el. Îmi doream să merg undeva, un loc liniștit, plăcut, departe de ”lumea dezlănțuită” și gălăgia orașului. Îmi tot făceam socoteli și nu reușeam să mă decid. Aveam câteva variante, dar toate cu conveniențe și inconveniențe de tot felul. Începusem să mă chiar îngrijorez, OMG, nu pot să îmi fac nici un plan, nu am de ce să mă agaț mental, la ce să visez pentru vacanța mea!

Îmi făcusem chiar și o etalare Lenormand, sperând să primesc un răspuns pe acea cale.

Iată și etalarea:

vacanta

 

 

 

 

 

 

 

Turnul-Drumurile-Grădina-Inima-Copilul

Etalarea indică un loc cu clădiri vechi, drag sufletului meu, cu drumuri neasfaltate, dar Copilul, ce vrea să-mi spună acestă carte? Nu reușeam să înțeleg și îmi era ciudă rau de tot!

 

Astăzi, trebăluind prin bucătarie, brusc îmi vine în minte locul ideal pe care mi-l doresc pentru a petrece o săptamână de vacanță. Gândul mi-a venit pur spontan, răbufnind parca din adâncurile ființei mele. Cum nu mă gândisem până atunci? Am luat-o apoi pe toate părțile, făcând toate analizările posibile. Pot să merg? Teoretic da, sigur asta e ce-mi doresc? Daaa!

E locul unde mi-am petrecut o bună parte din viață vacanțele de până acum, la țară! Într-un mic sat cu multe străzi neasfaltate, cu case vechi și pe cale l-am iubit și îl iubesc din copilărie și unde n-am mai fost de câțiva ani! Cu Grădina în mijlocul etalării voi socializa cu siguranță și cu drag (Grădina+ Inima) cu oameni pe care nu i-am văzut de ani de zile. Un loc atât de drag sufletului meu!

Uite cum acum are sens și etalarea, da simt că acum are sens. Are sens și tranzitul lui Mercur retrograd și opoziția sa cu Luna mea natală. Reîntoarcerea în trecut, într-un loc în care să mă simt bine, în siguranță și de folos.

revelatie

De curiozitate, am ridicat harta momentului revelației și Asc era in Scorpion (pe casa mea a 5-a, casa timpului liber și a vacanțelor), în trigon cu Mercur, să nici nu mai pomenesc de celelalte aspecte.

Da, acum am din nou confirmarea că Universul ne vorbește, pe diverse căi, trebuie doar să-l ascultăm.

Toată această poveste, dacă o mai asociez și cu Pogorârea Sfântului Duh, mi-a adus o mare bucurie în suflet și mă face să mă simt binecuvântată.

 

Ce lucruri frumoase se pot întampla chiar și pe Mercur retrograd!

 

Lasă un răspuns