Eclipsele Prenatale

luna 1

Uitandu-mă astazi împreună cu o prietenă, pe harta unui amic comun, care parcă încă nu și-a gasit drumul în viață, observam cu surprindere că nici planetele și configurațiile hărții natale nu-i sunt favorabile, adică parcă nici harta nu-l ajută.

Sunt cazuri în care oamenii au nevoie de ajutor. Unii sunt conștienți și cer ajutor, alții nu sunt conștienți, alții nu vor să accepte ajutor…

Mi-a venit brusc ideea să mă uit la momentul Eclipsei sale prenatale. Eram aproape sigură că a avut o Eclipsa Prenatală (EP) de Lună!

De ce, pentru că se spune că cei care au eclipsa cea mai apropiată, înaintea momentului nașterii, o Eclipsă de Lună, au nevoie de ajutor, iar cei care au ca EP o Eclipsă de Soare, sunt cei care pot oferi ajutor, pot să fie călăuzitori pentru ceilalți. Bănuiala mea a fost confirmată.

Studiul EP este important pentru o persoană din punct de vedere karmic, pentru cei ce cred în karmă și tin cont de indiciile date de studiul karmic al unei astrograme.

Din punct de vedere ezoteric, harta EP reprezintă matricea persoanei și face referiri asupra  evolutiei karmice, putând servi ca ghid pentru debarasarea de bagajul karmic personal.

Gradul EP este bine sa fie notat, reținut si urmărit. Tranzite planetare pot activa situații karmice. Simbolul Sabian al gradului eclipsei poate ajuta în deslușirea mesajului ei, precum și eventual a misiunii karmice.

Casa natală în care cade EP indică domeniul de viață în care trebuie lucrat pe aceste nevoi sufletești.

Semne în care au loc EP ne dau indicii asupra modului de abordare a majorității problemelor karmice cu care suntem confruntați.

În semne de foc:

Indică nevoia de a avea inițiativă, de a fi activ și/sau creativi, de a avea curaj, fără a ne baza pe ajutorul altora.

În semne de aer:

Cere dezvoltarea și buna utilizare a proceselor mentale, de comunicare. Acestea trebuie făcute după o inițială planificare și cât mai bună documentare. E bine să se țină cont și de glasul minții și a nu acționa doar pe baza unor instincte sau emoții de moment. Înțelepciune și cunoaștere.

În semne de pământ:

Solicită individul de a pune munca în prim plan, a se recurge la efort susținut pentru îndeplinirea misiunilor solicitate, a învăța și a face față responsabilităților pe care și le asumă, toate acestea însă să nu ducă la ignorarea propiilor nevoi de bază a corpului fizic.

În semne de apă:

Aduce individului în prin plan nevoia de dezvoltarea emoțională, spirituală, compasiunea față de semeni. Intuiția, empatia descoperite, dezvoltate și utilizate în mod eficient și necondiționat, pot ajuta considerabil la rezolvarea problemelor karmice.

Este important de notat că aceste EP pot indica și întâlniri karmice. Astfel semnul solar al unei EP, regasit în harta natală a unei persoane cunoscute (același semn solar cu cel al EP personale), poate sugera ca acea persoană ne poate ajuta la rezolvarea problemelor karmice și în evoluția personală.

Eclipsa mea prenatală e de Soare, în Vărsător, pe casa a 8-a natală. Nu vă mirați când observați că am momente de rebeliune, sau individualism. Lucrez în mod cât se poate de conștient la problemele mele karmice și încerc să-i ajut și pe alții.

Pentru a afla data propriei voastre EP sugerez site-ul: http://www.cafeastrology.com/eclipsessolarlunar.html

Observați daca aveți EP de Soare sau de Lună. Suprapuneți harta natală peste harta EP. Studiați și conștientizați. Dacă aveți nevoie de ajutor, cereți și vi se va da!

 

 

Lasă un răspuns