Vreau si eu un set de Tarot! (intrebari si raspusuri)

Intrebare: Este adevarat ca este bine sa primesti in dar primul set de Tarot?
Raspuns: Nu este adevarat, adica e bine sa primesti in dar un set nou de Tarot oricand, dar nu e obligatoriu. Obiceiul de a darui seturi de carti de Tarot provine din vremuri stravechi, cand era foarte greu sa le obtii si singura cale era sa rogi pe cineva cunoscut si care avea un set, sa te ajute sa-ti procuri si tu unul. Astazi sunt mii de seturi de carti pe piata disponibile in multiple locuri.

egyptian tarot1

 

Eu mi-am confectionat singura primul set de Tarot cu multi ani in urma, cand la noi in tara nu se gaseau de cumparat. Cum am facut setul? Am tiparit imaginile color ale celor 72 de carti, apoi cineva mi le-a plastifiat (le-a tras in folie de plastic transparenta).

 

Apoi le-am decupat una cate una…evident ca nu erau identice ca marime…colturile impungeau…cadeau din set cand le amestecam tocmai pentru ca nu erau egale ca marime. Dar chiar si asa am exersat si am invatat sa le inteleg limbajul.

Urmatorul set, tot Rider Waite, l-am primit de la un amic din SUA. Primul set mi l-am cumparat dupa multi ani dupa ce am inceput sa studiez Tarotul si l-am cumparat pentru ca imi plac la nebunie imaginile. Nu sunt tocmai indicate pentru incepatori, dar sunt foarte inspirative.

 

Povestea sa o puteti citi intr-un articol tot aici pe acest blog (chick pe text) Un nou set de Tarot

In imagine puteti vedea setul meu de Tarot Egiptean, o noua achizitie, tot de pe acelasi site.

„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„`

Pentru cei interesati sa-si procure propriul set de Tarot (recomand setul Rider Waite Smith, indeosebi pentru incepatori). O alternativa buna  de a va achizitiona propriul set, o gasiti deschizand pagina site-ului bookdepository.co.uk  Multe dintre seturi sunt insotite si de o brosurica in care sunt descrise cartile si eventual date cateva etalari.

Aruncati o privire peste seturile disponibile si precis cel putin unul il veti place. Creati un cont pe site si adaugati pe lista de preferinte ce anume va tenteaza. Puteti fi chiar instiintati pe email cand un produs de pe lista de preferinte, se ieftineste. Plata se face cu cardul, in lei. Transportul e gratuit.

 

Lasă un răspuns