Etalare Lenormand (etalarea zilei)

etalarea zilei Lenormand

 

Exercitiu Lenormand – Etalarea zilei

Cele trei carti sunt: Luna, Cainele si Calaretul

Luna = emotiile si sentimentele noastre, mama, faima, intuitie

Cainele = un prieten, o persoana apropiata in care te poti increde, loialitate, prietenie

Calaretul = vesti, situatii noi

Interpretare:

Luna + Cainele = ganduri legate de un prieten, faima unui prieten sau datorata unui prieten, prieten de succes

Cainele + Calaretul = prietenie noua, planuri cu prietenii, veste de la un prieten un prieten va primi o veste sau va face un drum.

Luna / Calaretul = recunoastere de succes, finalizarea unei perioade depresive, intuitie rapida (flash-uri), eliberari din subconstient.

Aceasta etalare arata o zi buna, de succes (astept un raspuns care sper sa fie de succes). Simt ca si starea mea emotionala s-a schimbat in bine. Adevarul e ca ma si asteapta o saptamana incarcata si aveam nevoie de aceasta stare de bine, dar ma bucur ca nu m-am „fortat” sa ajung la ea ci a venit de la sine. Luna arata si fortele Universului care lucreaza in favoarea noastra daca ne urmam intuitia si ne eliberam subconstientul.

Cartea din mijloc, Cainele, poate sa aduca in atentie un prieten si avand in vedere ca e vorba de o etalare zilnica, semnificatiile vor fi usor diminuate si diferite de o etalare nezilnica sa zic asa, adica pentru o intrebare specifica care sa se refere la o perioada de timp mai lunga.

Cam asa se intepreteaza cartile din setul Lenormand, diferit de Tarot. Dar mai multe detalii despre setul Lenormand, intr-o postare ulterioara.

 

Lasă un răspuns