Etalare de Tarot din 3 carti

etalare 3 cartiAm decis sa va prezint un exemplu concret de etalare simpla din trei carti, dar deosebit de utila si concludenta.
Este vorba despre un amic de-al meu care se afla in somaj, cu datorii la banca. Am vrut sa incerc cumva sa-l incurajez, dar trebuia sa am ceva concret „la mana” ca sa pot sa fiu suficient de convingatoare. Astrologia a fost si ea de folos, evident, dar am simtit nevoia sa fac si o etalare de Tarot. Intrebarea pentru cartile de Tarot a fost: „Ce anume trebuie sa aflu despre situatia financiara  lui M?”

Cartile care au iesit la etalare sunt: Eremitul sau Pustnicul, 3 de monede si Valetul de monede.

Etalarea simpla nu necesita asocierea neaparata a unei carti cu o anumita pozitie. In unele etalari de 3 carti, pozitia 1 (de la stanga la dreapta) semnifica trecutul, cea din mijloc prezentul iar cea de-a 3-a viitorul, dar in acest caz, in timp ce amestecam cartile m-am hotarat ca vreau o etalare simpla, care sa nu contina cele 3 elemente temporale, trecut, prezent si viitor. Voiam doar o vedere generala asupra situatiei.

Eremitul sau Pustnicul arata clar atitudinea sa retrasa, meditativa, izolare, incercarile sale de a-si pastra mintea limpede pentru gasirea celei mai bune solutii de a rezolva situatia apasatoare in care se afla.
Indicatiile erau evidente, ca raspunsurile la intrebari se aflau in el si ca va trebui sa gasesca profunzimea de a le intelege, regasirea si accesarea puterii interioare, pe care apoi s-o aplice practic.
Celelalte doua carti de monede confirma faptul ca mesajul cartilor face referire la situatia material-financiara si aflarea de solutii practice.
3 de monede sugereaza ca el ar putea primi o oferta de lucru. Este o carte buna care poate indica un inceput promitator in ameliorarea situatiei sale financiare. Aceasta e confirmata si de ultima carte, Valetul de monede.
El probabil va trebui sa invete ceva nou pentru noul sau loc de munca, dar acest efort poate fi recompensat cu venituri materiale satisfacatoare, astfel incat sa-l scoata din impasul temporar. Poate fi vorba de asemenea ca oferta de loc de munca care i se va face, nu va fi tocmai pe masura asteptarilor sale, e posibil sa fie solicitat sa lucreze intr-o pozitie inferioara pregatirii sale profesionale.

In situatia data, am decis sa il sfatuiesc sa accepte oferta de munca care i se va face, in ciuda faptului ca nu va fi exact ceea ce el si-a dorit. Sunt oricum sanse mari ca eventualul nou loc de munca sa fie o sansa de propulsare pentru un viitor mai bun.

Acestea sunt informatiile date de cartile de Tarot, cum isi va folosi el liberul arbitru si ce va alege, ramane de vazut.

–– –– –– –– ––

Feed back la etalare: Amicul meu a primit o oferta de lucru dupa 1 saptamana de cand i-am facut etalarea, dar nu cu norma intreaga si pe perioada de timp determinata. A acceptat job-ul chiar daca nu era tocmai ce si-a dorit. Iata cum ne pot ajuta cartile de Tarot sa ne organizam si sa ne planificam viata, pentru ca avem liber arbitru.

Lasă un răspuns