Etalare pentru ziua de nastere sau pentru alta zi importanta

etalarea-5-carti

 

Cu ocazia zilei mele de nastere si am decis sa va fac un cadou (celor interesati in practicarea Tarotului). Acesta este Etalarea cu 5 carti, pentru ziua de nastere sau pentru o zi cu semnificatie deosebita (zi de examen, etc). Este recomandat a se face etalarea cu cel mult 3 zile inaintea zilei la care ne referim, cel tarziu in ziua in curs. Nu o folositi pentru zile asa zis „normale”.

Adresati mental intrebarea de tipul „Cum va fi ziua de …pentru mine” sau „Ce trebuie sa stiu legat de ziua …” si specificati mental despre ce data exact e vorba. Dupa ce ati amestecat cartile, extrageti 5 carti si asezati-le ca si in imaginea de mai sus.

Semnificatia pozitiilor:

1. Ce vrei sa se intample. (poate fi vorba de o dorinta constientizata sau neconstientizata)

2. Ce se va intampla.

3. Data – semnificatie. (se refera in special la emotii si sentimente)

4. Tu la data respectiva.

5. Concluzia

Se foloseste intreg setul de carti de Tarot. Prezenta unei sau mai multor carti de de Arcane Majore, vor da greutate si vor spori semnificatia etalarii. Este bine sa se urmareasca daca predomina vreo suita ( bate, cupe, sabii sau monede), sau orice altceva (carti de curte, mai multe carti cu acelasi numar, etc)

Personal, mi-am facut etalarea si se potriveste foarte bine chiar si cu Revolutia Solara, fara a tine neaparat cont de corespondenta astrologica a cartilor. Doar un singur lucru va destanuiesc legat de etalare, in pozitia 4 mi-a iesit cartea Imparatul, asociat semnului Berbec. Si da asta sunt eu, un Berbec care se bucura de viata!

Am incercat si folosit aceasta etalare de mai multe ori si functioneaza bine. Sper sa o incercati si voi si sa va fie de folos.

Lasă un răspuns