Careul sau esenta conflictului interior

conflict
Careul este format din planete aflate in semne de acelasi tip cardinal, fix sau mutabil, dar in conflict de elemente (foc-apa, pamant-foc, aer-pamant, apa-aer) deci efectul careurilor sunt conflictele de interese. Acestea vor fi exprimate subiectiv, internalizate si pot deveni problematice daca nu sunt rezolvate.
Se produce o tensiune interioara datorita incapacitatii de a restructura si transmuta energiile indicate de elemente.
Incercarile individului de a transcede careurile, furnizeaza de fapt energia necesara pentru evolutia personala individuala.

Spre exemplu un careu in semnele Berbec-Rac, dorintele, nevoia de actiune (Berbec) se ciocnesc de subiectivism (Rac), sau o cudratura intre semnul Berbecului si Capricorn, la fel, dorinta de nou a Berbecului este blocata de traditionalismul si rutina Capricornului.

Un careu pe harta natala nu ne va da pace pana cand dificultatile date de planetele in semnele si casele cuadrate, nu vor fi rezolvate sau/si acceptate. Astfel, careurile pot fi solutiile de ajustare a circumstantelor vietii, iar limitarile initial impuse, ne dau sansa de ne zbade dar si de a iesi din propria matrice, si a ne elibera de restrictii.

Intr-un careu intotdeauna va exista un invingator si un invins, de aceea e bine de constientizat natura conflictului pentru ca solutionarea sa fie facuta cu cat mai putina suferinta. O posibila conciliere poate fi facuta conform tabelului de mai jos.

relatia-dintre-elemente

 

 

Lasă un răspuns