Luna Plina si Simbolurile Sabiene

aries_libra

Pe data de 27 martie 2013, aproape de miezul zilei (11:27am ora locala), va avea loc momentul de Luna Plina in Balanta la 6’52 grade , iar Soarele va fi la 6’52  Berbec. E bine sa ne amintim si faptul ca momentul de Luna Plina e un moment de culminare.

In harta de mai jos, observam conjunctia stransa a Soarelui cu Venus, conjunctie cu Uranus si Marte, toate in Berbec. Axa luminariilor in opozitie, este cuadrata de catre Pluto in Capricorn, a carui aspect de cuadratura cu Marte este la orb fix.

Aceste combinatii si aspecte planetare sunt deosebit de intense, cu atat mai mult cu cat au loc in semne cardinale. Cu Uranus prins in ecuatie, orice este posibil!

Totusi, sa incercam sa descifram harta momentului cu ajutorul Simbolurilor Sabiene.

luna_plina_martie

Berbec – Un om exprimandu-se cu succes in doua domenii deodata.

Poate fi vorba de o perioada cand constientizam dualitatea inconjuratoare, in mai multe domenii. Versatilitate, animatie, consum mare de energie. Expansiunea Eu-lui.

Balanta – O femeie hranind puisorii si aparandu-i de ulii.

Posibila tendinta de risipire a energiei datorata Berbecului, se cere a fi compensata de nevoia de protectie interioara, protectia celui aproape.

Combinatia Soare – Luna ne reaminteste de nevoia echilibru atat in plan fizic cat si in plan emotional.

12º Berbec – Un stol de gaste salbatice.

Poate fi un moment prielnic de a ne urma instinctele si pornirile, iar daca acestea sunt izvorate din dorinta de a urma legile Divine, care nu totdeauna sunt identice cu legile societatii, avem sanse de reusita.

12º Capricorn – Un naturalist prezentand aspecte revelatoare, putin cunoscute ale vietii.

Este posibil ca ceea ce ni se intampla acum sa fie evenimente din trecut, care se repeta intr-o noua forma. Moment prielnic de a corecta greseli din trecut. Aflarea de solutii la probleme care pareau fara de iesire.

Tinand cont de careu in T care se formeaza, cu Pluto apex, ascendentul monentului in Rac, poate aparea ca solutie salvatoare.

13º Rac – O mana usor indoita, cu un deget mare proeminent.

Vointa puternica, taria de caracter, automotivatia, pot fi cai de reusita. Flexibilitatea, va fi o calitate binevenita.

In concluzie, pentru urmatoarele doua saptamani, pana la Luna Noua, e posibil sa apara atat conflicte interioare cat si exterioare, aparute mai mult sau mai putin spontan, dar care pot fi rezolvate cu putin efort, determinare, dar si flexibilitate. Poate aparea chiar necesitatea de compromis, pentru ca reusita sa nu fie doar temporara.

Cei mai implicati activ in efectele produse de Luna Plina, sunt cei cu Soarele, Ascendentul sau planete personale in semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanta, Capricorn), respectiv cei nascuti in prima jumatate a zodiilor Berbec, Rac, Balanta si Capricorn.

Lasă un răspuns