Marte

Marte

Planeta Marte.

Ce semnifica ea in astrologie?

Semnifica actiunea!

Abilitatea noastra de a actiona, modul de actiune, directia, sunt aratate pe harta natala a fiecaruia, prin pozitia in semn, casa si aspectele facute de Marte cu celelate planete, precum  si cu punctele importante ale hartii natale.

Fara un Soare bine structurat si pozitionat, actiunile lui Marte nu vor fi concrete si semnificative.

Soarele in astrologie ne arata ce trebuie sa devenim, nu ceea ce suntem! Spre exemplu daca ne-am nascut sub semnul Berbecului si samanta, arhetipul Berbecului ne-a fost daruit la nastere, trebuie sa ingrijim samanta sa creasca si sa rodeasca in spiritul Berbecului. Cutezanta, actiune, initiativa, curaj sunt doar cateva dintre calitatile pe care un nativ Berbec trebuie sa le dezvolte.

Soarele mai poate semnifica si liberul arbitru. Invatand sa ne educam si sa manifestam calitatile pozitive ale Soarelui, putem deveni constienti de acest important dar care ni s-a dat la nastere: LIBERUL ARBITRU. Puterea de a alege, vointa de a alege, dorinta de a alege…In fond totul e cauza si efect…

Marte este asadar unealta Soarelui in a ne afirma voința  si liberul arbitru.

Acum Marte e in Berbec, dar Soarele e inca in Pesti. Facem pasi timizi, tatonam terenul, dar actiunile noastre vor fi mai hotarate atunci cand Soarele va intra si el in semnul Berbecului.

Un alt articol interesant despre Marte poti sa-l citesti tot aici pe site:

 https://www.astro-spirit.ro/2015/10/23/insemnari-despre-marte/

 

 

Lasă un răspuns