Anticipare

O prietena, mi-a recomandat pe o alta prietena pentru o consultatie astro. Am acceptat si i-am luat datele fetei, pentru a putea sa arunc o privire asupra hartii inainte de consultatie care era programata pe astazi.

Ieri, am deschis harta:

Dupa cum se vede Soarele e in Sagetator (foc), Luna in Berbec (foc), Ascendentul in Varsator. Soarele in opozitie cu Marte retrograd in Gemeni…

Am perceput oarecum rapid energia acestei persoane, pe care repet nu o cunosc deloc si am avut un feeling ca nu vom avea consultatia conform programarii. De ce? Pai pentru ca imaginea hartii combinata cu ceea ce mi-a dictat intuitia despre ea a fost evident. Scriu asta acum cand tocmai am primit telefon de la ea in care imi spune ca a intervenit ceva si ma roaga sa o reprogramez pentru maine sau cand imi convine mie. I-am spus ca pe saptamana viitoare sa ii dau timp sa se decida daca vrea cu adevarat aceasta consultatie.

Soarele in Sagetator in opozitie cu Marte probabil o „tureaza”, in Gemeni – in mai multe directii, iar faptul ca e retrograd probabil o face si cam indecisa. Nu stiu inca ce anume ar interesa-o sa afle din acesta consultatie, dar cunoscand tranzitele momentului, cu Mercur retrograd peste Neptun al ei natal si casa a X-a si cu Saturn in Scorpion peste conjunctia ei Venus/Uranus, Jupiter rx in tranzit peste casa IV-a natala, cred ca poate fi vorba despre confuzia lei legata de anumite planuri de viitor, relatii, eventual posibila dorinta de a pleca in strainatate.

Nu sunt 100% convinsa ca va chiar veni la consultatie saptamana viitoare, dar da cred ca o va face, pana pe la sfarsitul acestei luni.

Si astfel, noi astrologii putem anticipa personalitatea oamenilor, evenimente si cate si mai cate!

Lasă un răspuns