O zi „fierbinte” a lunii August

De ceva vreme scriu pe Astrotext si observand aspectele planetare a lunii August, am senzatia ca cel putin ziua de 14 August va fi una fierbinte. Nu stiu cat va fi de fierbinte din punct de vedere termic, dar astral, o da, cred ca va fi, sau cel putin pentru mine.

Iata si harta ridicata pentru ora 12pm. Conjunctia Marte-Saturn pe Ascendent! Super!!!
Redau in continuare un fragment din articolul de pe Astrotext referitor la ziua de 14 August.

Pe 14 august Marte va face conjunctie la orb fix cu Saturn, la gradul 24 balanta.

Conjuctia celor doua planete are loc in prezenta a doua stele fixe Arcturus si Spica, (toate patru conjuncte). Si ca si cand nu ar fi fost de ajuns, Luna Neagra isi arunca si ea ‘coada’, prinsa in conjunctie cu steaua fixa Algol, facand cuadratura cu Soarele. Pare o zi cu energii puternice care pot aduce tensiuni sau conflicte, precum si multa munca, insa promite mari satisfactii, daca avem o atitudine pozitiva.

Pentru cei nascuti pe semne cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn), sau cei cu planete personale in jurul gradului 24, precum si cei cu Soarele, planete personale sau Ascendentul, in semnele fixe (Taur, Leu, Fecioara si Varsator) in jurul gradelor 20-24, poate fi o zi speciala, in care se pot intampla multe lucruri bune sau rele, in functie de harta natala a fiecaruia, precum si de alti multi factori personali.

Trebuie remarcat ca tot in aceasta zi de 14 august, Venus in rac strange orbul la opozitia cu Pluto si cuadratura cu Uranus.

Este posibil sa ne simtim folositi sau a ne folosi de altii in scopuri egotice.  Conflictele pe teme financiare sunt de asemenea posibile. Activitatile de socializare nu sunt deloc favorizate, pot apare scandaluri fara cauze intemeiate.

Din punct de vedere medical pot apare iritatii ale pielii pe fond nervos, iar pentru femei sunt posibile excese ale secretiilor glandulare. De asemenea episoade spasmodice ale inimii, palpitatii, nu sunt deloc de ignorat.

Oricum, trebuie retinut ca la sfarsitul zilei cel putin o sedinta de masaj va fi binevenita pentru a ne relaxa muschii tensionati si a calma spiritul.

Ei bine, eu am Soarele natal la gradul 24 in Berbec, deci e bine sa ma astept la orice. Trebuie sa fiu deschisa si sa astept cu seninatate ce se intampla. Toate au rostul lor.

Poate va fi un test pentru mine, poate doar o zi mai tensionata, sau poate pur si simplu nu se va intampla nimic deosebit. Vom vedea.

Oricum am simtit nevoia sa va impartasesc toate acestea, poate cuiva ii va fi de folos. Stati cu ochii pe Astrotext!

Sa aveti o zi buna!

Lasă un răspuns