Astro Spirit

CONSULTATII

Daca doresti sa comanzi o consultatie, te rog citeste ce pot sa iti ofer, apoi completeaza formularul de comanda de mai jos si te voi contacta pentru a-ti da detalii despre modul de plata.

Interpretarile pot fi transmise  momentan doar in format interactiv, telfonic, sau pe Whatsapp la solicitarea clientilor. Te rog atunci cand faci comanda sa specifici si modul in care doresti sa se desfasoare consultatia.
Studiile scrise nu sunt autogenerate de un program, ci sunt compuse de mine.

Ce va ofer:

1. Consultatii  de astrologie natala

– Rectificarea orei natale – deosebit de utila atunci cand nu va cunoasteti exact ora nasterii

– Analiza karmica

– Analiza previzionala (pe 6 luni sau 1 an)

– Analiza relationala – compatibilitatea dintre doua persoane

– astrocartografie (analiza unei astrograme pentru relocare).

2. Consultatii de Tarot.

3. Consultatii cu cartile Lenormand.

4. Consultatii cu carti Oracol (pentru intrebari legate de evolutia dumneavoastra spirituala) ale Maestrilor Ascendenti.

5. Consultatii cu cartile Oracol Egiptean Cartouche.

Prin completarea acestui formular sunteți de acord să vă fie prelucrate şi folosite datele conform politicii de protecţie a datelor cu caracter personal. De asemenea sunteti de acord cu termenii şi condiţiile.
Prelucrăm datele dvs. în baza art.6, alin.(1), litera (f) din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) în scopul intereselor legitime, adică oferirea serviciilor specifice domeniului de activitate, până în momentul în care, veți solicita printr-un email transmis în acest sens, ştergerea, rectificarea sau restricţionarea prelucrării datelor.

Un comentariu

  1. Pingback: Etalari relationale in Tarot (2)

Lasă un răspuns